Idag är en bra dag för boxning

Snoozade i en timme bara för att.
Diskade och fejade i köket.
Åt frukost.
Nu laddas det för boxning.

Min chef frågade vad vi ville ha för
teama på vår Let's Fight kväll...

Cage fight with bare nuckles,
but of course.

Idag ska vi låta högerkrokarna
tala till minne av The Champ.

Kia Kaha!


Att vara elak

Ibland är jag sådär jätte-jätte-jätte-elak.

Som nyss.

När jag tittade i ett fotoalbum på FB och
såg den fulaste bebisen ever.

Då skrattade jag högt för mig själv.

Förlåt.

Men den var verkligen jätteful.

På riktigt.


Jag var kär i Daniel Da Silva

Och det är jag ju fortfarande med egentligen. Men eftersom jag inte hunnit med annat än att jobba, träna och sova denna vecka så har jag missat att han inte kommer vara med ikväll.

För i helvete Maggan!!!

Ryck upp dig för fan! © Prinsessan


Har du hört den förut?Killen efter en förlorad bortamatch: -Jag måste nog gå hem nu, min flickvän undrar säkert var jag är...They shoot crazy people don't they?

Hur har din vecka varit?

Jo tack, bara bra. Eller inte. Nej det var ju bara ljug. Min vecka var lite som hell week gone bad. Med kätting och kedjor och lätt irriterade personer i andra sidan luren.

Höjdpunkten var i tisdags när jag hade en kvinna skrikandes i mitt öra om att jag var tvungen att hjälpa henne eftersom hennes förening svikit henne å det grövsta. Hon hade inte fått besked om hon fick hyra ut sin lägenhet i 2:a hand och vägrade därför ta kontakt med dom igen. Henne satt jag med i 15 minuter. Pratade med små och fina bokstäver, fick henne lugn, men kunde inget mer än hålla med henne när hon blev hysterisk igen och skrek att hon inte kunde hantera det här. "Nej jag märker det" sa jag och efter det gick vår relation utför. Den var liksom utom räddning. Efter att jag dessutom inte kunde hålla mig från att nämna att hon kanske hetsade upp sig i onödan och att styrelsemötet kanske hade ställts in så slängde hon på luren i örat på mig. Så nu väntar jag på brevbomben som hon antagligen har skickat hem till mig.

Det vet ju alla att galna människor gör. Skickar brevbomber. Det gör dom alltid, the crazy people. 

Att vara latPopcorn funkar finfint till middag.
Johooodåå!


Smakens...och så mättande.


Och jag är både smartare än en femteklassare
och en postkodsmiljonär om jag hade fått tävla.

Ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego ego

Snart vankas det födelsedag. Och som jag ska fira. Alldeles extremt mycket ska jag fira mig själv och det faktum att jag är jävla smart som lyckats hålla mig vid liv i ännu ett år, utan att åldras det minsta. Jag har en fin vän med tjock ljust hår som också fyller år ungefär samtidigt som lilla jag.

Nu är frågan, hur ska vi fira tillsammans?

Jag tänker mig fyra firande av mig just nu. För sån är jag, fira den som firas bör så länge det är mig det handlar om. Jag vill bara ha och ha och ha ännu mer. Jepp, det är så man är här på L-berget.

Fyra firande av mig (och några andra) 2009 kan se ut såhär:
Helgen innan födelsedagen festas det i Stockholm som lite uppvärmning.
Någon kväll i födelseveckan går jag ut och äter middag med jobbarkompisarna som promt vill ha en middag. Även här kommer vi vara två födelsedagsvuxna. På fredagen firar jag med familjen och låter mamma och pappa slåss om vem som lagar bäst mat och köper bästa presenten. På födelsedagskvällen firar jag med vänner och äter en god middag, ute eller hemma här. Helgen efter födelsedagsveckan så är det efterfest med hon med tjocka håret, då blir det mer  f e s t  med alla som är villiga och som vi vill ha där. The invite är för dig +1. +1 är din present till mig. Det blev typ femtioelva firanden av samma födelsedag men vem håller räkning. Jag fyller bara en gång om året.

Hur låter den planen? Som handen i hansken tycker jag. Jag är så himla bra på att planera och styra upp firande av mig själv. Odrägligt bra. Snälla stoppa mig någon.

Nytt schema

Sa jag att vi bytt schemapå jobbet? Igen.
Jag hinner ingenting annat än att känna mig oduglig och som ett utskitet päron instängd i en liten glaslåda.
Jag ser ut men jag får inte andas den friska luften.
Kätting.

Och det är bara dag två.

Hujedamej. Hur ska det här gå?

Helgen

Summa summarum.
Fin.

Började bäst på lördagen och jag hade helst av allt velat stanna kvar och bara varit. Men man kan inte få allt här i livet. Jävla skitsnack anser jag, det kan man visst! Så småningom.

Jag har träffat en tjej som gett det tunna håret ett nytt ansikte för mig. Hon hade inget, men det lilla hon hade det var långt och slickade hennes huvud som...som jag vet inte vad. Kunde inte komma på något riktigt fyndigt här eftesom jag är sjukt trött, igen. Men iaf, fult var det och hon var tjock och förmer och pratade bara strunt mest hela tiden. Eller så var det hennes röst jag störde mig på, jag vet inte men vi klickade iaf inte. Jag är störd, jag vet. Mary, du ligger nu i lä här, jag lovar.

Fattar nu vad horoskopet menade med överraskning. Fast det var en dag försent. Men slutet på Dalagatan var faktiskt en överraskning. Gott kaffe och bra prat, känns bra att ha några vänner kvar i stan.

Anyways. Kom hem och fick två matlådor ihopslängda och en middag i magen medan vi tittade på Bröllopsvideon från i somras. Jag såg fet ut så nu blir det kostrådgivning asap. Beach 2009. Joråsåatt.

Ljuvliga Lördag

Lika bra att packa med sig allt på en gång.

Jag ska hem till den finaste för frukostdejt.

Efter det blir det lite fightclub.

Förhoppningsvis köper jag ett par skor på stan

för att sedan sätta mig på tåget till finalina.

Där väntar läcker plockmat och gott vin på

Söders höjder.
Välkommen Ljuvliga Lördag!

Vem är din granne, egentligen?


Min granne stolpade upp för trappan tidigare ikväll och det sa "klirrklirrklirr" från hans påsar som han ställde ner i trapphuset. Som den tvättäkta importsvensken jag är rusade jag genast till min dörr och tryckte ögat mot kikhålet. Precis som jag gör varje morgon innan jag kliver ut genom dörren. Man vill ju inte möta grannen liksom, inget konstigt med det.

Till min fasa ser jag hur han låser upp sin ytterdörr och tar sina klirr-påsar från golvet, langar in dessa i lägenheten och kommer sedan ut igen. För att plocka upp sina två plattor öl som han ställt i trappan. Tre påsar och två plattor öl. Alkolist tänker du. Jag med, och jag fasar fest med A-laget. Smiter ner i tvättstugan och funderar ut flyktplaner från min snart  dunkande lägenhet. Flyktplanerna kommer dock på skamm eftersom jag är sjukt trött och min soffa är för skön. Inte helt ovanligt trots att jag är singel, 28 och fabulous.

Under kvällen har det dock varit knäpptyst. Inte ett ljud. Tills nu. NU börjar basen bullra och väggarna vibrera, det är spring i trapp och smäll i dörr. Nu?!? Har jag gått och blivit pensionär? Sen när börjar man festa vid tolv på natten? Vi bor inte i New York. Hallå?!

Jag tror jag bor granne med en hallucinerande galning som precis blivit utsläppt från torken med sjuk abstinens efter alkohol. Det är vad jag tror.
 

Jag är kär i Daniel Da Silva

Japp, så är det. Han är fantastisk.


.....

Hoppas han är min överraskning!


En lördag i Sthlm

Imorgon åker jag till  hufvudstaden och sprider lite stjärnglans. Jag var självklart tvungen att kolla upp hur det kommer att gå. Det gör jag här, på det vetenskapliga sättet.

Vet inte riktigt vad jag ska tro.

Att jag skulle slå sönder något fint i mitt hem är föga troligt. Om jag inte går loss med motorsågen, som jag inte har, på min sängstomme vill säga.

Det kommer passa bra att röra på mig, i lugna motionsformer. Jag ska boxas kl 12.00 imorgon, det räknas som lugnt va?

Jag blir rådd att hålla i pengarna eftersom jag kommer ha det svårt med ekonomin ett tag framöver. Tillåt mig: MOAHAHAHA!!! Jag har precis fyllt upp kassakistan till bredden med den fetaste lönen i världshistorien (ok, i min världshistoria iaf). Detta kommer bli månaden när jag faktiskt kan lägga undan startkapital till min ljusa framtid.

Dagen på arbetet kan bli jobbig pga smågnäll står det. Jag skiter i vilket, jag kommer inte vara där eftersom det är lördag. Helluuu?!?! 

På kärlek står det att jag kan vara mer diplomatisk och att osämja med en kär vän kan dra ner mina smilband. Jo men tack för det!! Detta råd kommer ju ungefär en månad  f ö r s e n t ! Vad är det här för skithoroskop?!! God dammit!!

Sen kommer det, ljuspunkten. Relationer. Jag väntar med spänning på min trevliga överraskning som ska avsluta dagen. Stockholmsbesöket kommer bli en succé!!

I can't wait!

att vara lättlurad

Min första clue till bluffen var att det hände utanför Q8-macken i Hallunda. men jag kanske bara har för mycket fördomar?

Zzzzz

Det har inte hänt sedan Skoljoggen -96.
Nu ska jag sova. 
                                              Så här tidigt.


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Imorgon kommer pengarnaI  E N  E N D A  S T O R  H Ö G !
Prisa lönetanten


Det här med barnvagn

Jag shoppar efter något att dra barnet i. Jag har ingen aning om vad jag håller på med eller letar efter. Det är som ett nytt språk, som jag inte kan. Den urbana djungeln ska vara poppis vet jag, men hur är det med Cresent och Brio?

För övrigt har jag tränat boobies och mage på gymmet idag, missade mellanmålet innan så på vägen hem blev det panikshopping av Pringles. Den lilla burken. Och sedan färsk Tortellini con Pesto för 2 personer. Jag är ju bara 1 men det gick bra ändå, slut var det här. Fint de.

God Bless AmericaHalle och luja.
Äntligen är President Obama här,
äntligen är Clownen Buske borta.Sökes: Ryggrad, Finnes: Vänskap

Jag drömde om honom inatt.
Jag drömde att han ringde
och att allt var som vanligt.
Vi skrattade bort det faktum
att vi inte hörts på en månad
eftersom han saknat ryggrad
ett bra jävla tag.

Jag vaknade och insåg att den
fortfarande saknas.

Och han med.

Uppgiven, trött och jävlig

Jag har massor att säga men jag orkar inte.

Timmara och dagarna rinner iväg och jag hinner knappt vakna innan dagen är slut och det är dags att sova. Jag får sms som jag inte svarar på, tar det imorgon istället. Imorgon glömmer jag det allt som oftast och när det slår mig att det är bortglömt kommer någonting nytt emellan och vips så är det bortglömt igen. Poff, poff.

Av jävligheten har det nu framkommit nya nivåer av överjävlighet som får mina öron att trilla av, så nu hör jag inte så mycket heller. Döv och stum. När linserna plockas ut ikväll är jag blind också. Jag vill sova och vakna till våren.

Är det okej?

Jag vill slåss

På riktigt, jag vill jag slåss.
För dom som inte kan slåss
själva och för henne. Hon som
behöver hjälp att spöa skiten ur all


jävla jävlighet.


Fullt hus

Som det ska vara på mina pass. Fint att ha de bästa på första raden igen även om det bara var för en prova-på-gång. Lite extra nervöst i magen blev det också eftersom jag ville att allt skulle vara så bra för deras skull. Passet får plus men jag vet att jag kan bättre. Imorgon blir det bra. Imorgon blir det bättre, jag lovar.

Jag lagar mat

Och jag gör det bra. Det blir ungsgratinerad kyckligfilé i grön pestosås tillsammans med bulgur deluxe. Bara nått jag skrapade ihop så här på kvällskvisten, lite här är ditt kylskåp. Nu ska det paketeras matlådor och sedan blir det horisontalläge igen. I sängen.

Jag vill tacka pappa för mina fantastiska skills i köket. 

Nytt perspektiv

Allt blir bättre med pizza.
Jag önskar jag hade haft två.Edit: Tv-tablån blir inte bättre med pizza.

Ungefär så här just nu


Finn fem fel

Jag hade en mardröm inatt.
Den var vidrig.
Jag drack alkohol och kedjerökte.
Blossade tills halsen var hes och jag dog,
av min egen stank.
Sen strulade jag med en gammal flamma.

Nej, det var inte du.
Det var inte ens min.

2 år senare4:an


Och för den som undrade så är 4:an ljuvlig.

Det syns att vi hör till samma familj.

Han har jätteplutiga läppar

och gillar att sova.

Precis som jag.

Love

;)


Note to self

Du är inte så stark som du tror vännen.
Du klarar inte 80 chins på 20 minuter utan träningsvärk.
Din armar önskar sig en amputering i födelsedagspresent.
Just to stop the madness.

Att hata rök(are)

Idag på jobbet kom ett meddelande från Hälsogruppen med lite information om vad som händer under våren. Bifogat fanns en policy ang rökning och snusning på jobbet och upplysningen att vi är en rökfri arbetsplats. Om nu någon hade missat det. Jag hade inte missat det. Jag hatar rökning och hostar så fort jag kommer i närheten av den, sådär irriterande och uppenbart uppenbart markerande. En dryg jävel är jag när det gäller rökning. Skäms inte det minsta att mobba rökare.

Jag tycker att det är vidrigt, äckligt, avtändande och väldigt ointelligent att röka. Jag har mindre respekt för rökare än icke-rökare helt enkelt. Why? Men det är ju så lätt att hata rökare förstår du. Dom är osmarta, luktar illa i käften, om händerna och kläderna, och så är dom egocentriska jävlar som förtjänas att skjutas av en efter en. Inte? Nej, okej, lite för hårt, men nästan.

Jag vill vara en frisk och fräsh människa hela mitt liv. För att öka oddsen för det tränar jag, duschar efteråt, äter vettigt, sover så mycket jag kan och ser till att minimiera negativ stress, skaffat en akademisk utbildning har jag också gjort och hejåhå, hela fadderullan. Trots mina ansträngningar står det rökare och försämrar mina chanser att uppnå detta både här och där och det gör mig irriterad och frustrerad. Hur kan man vara så dum att man röker när man vet vad som händer med kroppen? Fine, säger rökaren men det är ju faktiskt min kropp och jag gör med den vad jag vill. Låt mig va.

Jo det är ju sant lille vän. Men du smittar mig med cancer och därför förjänar du att dö.


07.00

Träna i ottan?

L O V E L Y

Jag är lycklig hela dagen.


Det här med planering...

Funkar sådär för mig tycker jag.

Imorgon kväll kör jag pump kl 20.00. På fredag med, kl. 07.00.

Spännande.

Så sant som det är sagt...


Fri egen översättning:

"Jobba aldrig med assholes, det skadar din själ och ditt hjärta. Du kommer aldrig att få det du förväntar dig."

                                                                                                                                          - D. Child


I övrigt bara pinsam svensk wannabe-kille som inte kan sålla i den amerikanska dyngan och gråter i bakgrunden på prime time television. Det får bli annat istället.

Imorgon vill jag hem till den utan namn

Det har inte blivit av än men imorgon, då. Ta mig tusan.
Det kan vara så att mamman är lite orolig, jag vet inte.

Hon kanske inte litar på mig med bebisar längre?

Jag ska lugna henne. Jag vet faktiskt hur man gör.Att glömma och skämmas

Dagen bajs ledde fram till kvällen pinsamt.
Jag glömde finalinas födelsedag.

Fy på mig.

Jag skäms.

Nu pratar vi i telefon och skrattar med varandra så här på avstånd.


Dagen bajs

Så känns det idag på jobbet. Igår var likadant. Vi sitter i skiten hela tiden och jobbar mot orealistiska mål just nu. Det blir mest släcka bränder överallt, kortsiktiga lösningar som bara skjuter upp problemen. Åh vad härligt! Det är det perfekta arbetsklimatet!! Och vilken tur att jag sitter helt ensam på förmiddagarna och eftermiddagarna, så ingen behöver störa mig menar jag. Fast det gör dom ju iaf, idioterna ute i landet som blev valda sist på idrotten i skolan och aldrig fick vara elevrådsordförande. Dom ringer till mig och tror att universum kretsar krig deras lilla obetydliga förening och ser sig själv som enväldiga härskare nu när dom äntligen är valda till ordförande i sin bostadsrättsförening. Nåja, inte alla men en del. Sedan ställer dom dumma frågor och ger mig mer arbete som jag inte har tid med. Jag vet, bajsigt värre. Fy fan, kan ni Sluta störa mig!!!

Och ja...

passet gick bra :)

But of course.


Kenza

Hittade en blogg som var underhållande.
Eller iaf kommentarerna, lite kasta bajs
på varandra och antingen bara älska eller
hata typ av underhållning. Fast på allvar.

Ska det vara så?

Jag skrattade inte med kommentarerna,
bara  å t. Åt dom bittra.

Och Åh! Hon som skrev att det alltid fanns
folk som drack  för mycker hater-ade...Den
skrattade jag  m e d.

Om bara folk kunde sluta med den jävla
hater-ade alltså. Jag kanske ska kasta
min som står i kylen?

MOAHAHA!
Eller inte.

Att vara nervös

Jag är nervös, har knappt sovit inatt.
Drömt Crossfit och uppbyggnad av
övningar, fokus överkropp, tid eller reps?
Känner mig förberedd men ändå helt lost.

När jag är nervös blir jag bubblig i magen :)

av lycka!

Att vänta

Jag borde ha gått och lagt mig för länge sen men istället sitter jag här och väntar lite. Väntar på ett segt FB som vägrar ladda upp bilder i ett normalt tempo, typ Swisch!  Det är normalt, men icke. Läser på lokaltidningens hemsida att hela stans nätverk är utslaget och alla är drabbade. Jaha. Läser bloggar om allt och ingenting och väntar lite till. Borstar tänderna, tvättar linserna och smörjer in ansiktet. Väntar.

Jag väntar på att han ska ringa. Och han och han också. Och jag väntar på henne. Idag väntade jag även på att ögonen skulle orka hålla sig öppna mer än tre sekunder innan jag masade mig ur sängen. När jag kom till jobbet väntade jag på att det skulle bli fika så jag kunde äta, lunch så jag kunde äta mer och möte så jag visste vad jag skulle göra resten av veckan. Sen väntade jag på att få sluta för att istället gå ner på gymmet.

Där väntade jag på att passet skulle börja. Efter passet var jag tvungen att gå till ICA och köpa diverse, vilket innebar att jag fick vänta i kö för att betala, fel kö såklart. Gick tillbaka till gymmet och väntade på att mitt pass skulle börja och sedan fick jag vänta på skjuts hem.

Nu har jag väntat klart, för alltid känns det som. Jag måste minimera min väntetid, livet måste bli mer effektivt.Miss you!

Jag vill att du ska komma hem nu.
Jag saknar att inte kunna ringa när som.

Jag vill gosa med den utan namn.
Jag har ett förslag förresten.
Du kan få höra det sen. Kanske,
jag måste träffa honom först.

Att älska träning

Jag har grym träningsvärk i rumpmusklerna. Blir bara värre och värre och jag älskar det! För att mjuka upp lite idag körde jag Crossfit och BodyPump. Nu kan jag knappt sträcka ut benen mmmmmm, härligt!

Jag är jättebra. Nästa vecka har ryktet spridit sig. Nästa vecka kommer det vara fullt. Punkt.

Moahaha!

Believe in me


Jag lyssnar igenom min musik i iTunes. Försöker sätta ihop en grym skiva tills passet på tisdag. Premiär och det pirrar i magen.

Musik är en nyckel för att uppnå träningsmagi på den där utomjordiska nivån, där man pressar och pressar och pressar sig själv till nivåer som man inte trodde att man kunde uppnå själv.

Och oftast kan man inte det heller. Man måste ha någon som driver på, som peppar och pushar, någon som lyfter dig när du tror att du är slut.

Och man måste ha musiken.  

Med ett beat som pulsar genom kroppen
och får dig att glömma tiden, smärtan och mjölksyran.


Att våga vara svag


Ibland kan svagehet vara en styrka.


För min egen skull. För din skull.


Våga vara svag.Kick-off

Nytt ställe, nya issues.
Så kan det vara ibland
och jag antar att det bara
är normalt. Särskilt i den
här branschen.

Det är skönt att vara ny
och inte behöva vara
indragen i ditten eller
datten. Jag kan fokusera
på mitt och utvecklas i
den riktning jag vill gå.

Det känns väldans bra.

Bra rubrik på detta?


Kvällen bjuder på sällskap av det bästa slaget.
Vänner skall njutas och födelsedag firas.
Ikväll blir det fint tror jag.

Och hon mår bra.

Att älska Australia

Det är en av de bästa filmerna jag sett. Ever. Den är så bra att jag lätt skulle betala för att se den igen. Har man inte sett måste man göra det bums. Tycker man att den verkar dålig och väntar tills dvd'n kommer är man dum i hela huvudet. Som en rökare ungefär. Sådan borde skjutas av tycker jag.

Här är anledningen till filmens storhet. People Magazine sexigaste man och även min drömMAN.

Hugh Jackman: Slurp


2009 01 09


Sammanfattning av dagen.

Bergochdalbanadeluxe på känslofronten.
Euforisk lycka blandas med djupaste mörka avgrund.

Men det är så det är antar jag, livet.
Upp och ner, famåt och bakåt.

Jag har redan konstaterat att
jag är schitzo men så här?

Ska det verkligen vara såhär?

Ja, det ska nog det.
Det är nog såhär det ska vara.
Känna att man lever och att 
jag faktiskt kan älska och hata.

På en sund och fin nivå vill säga.
Har du hört den förut?


Gigantic Asshole
(med sambo): - Det finns ingen glädje kvar i mitt liv sedan du försvann, allt är bara mellanmjölk utan dig. Kan vi inte försöka igen?

Hur går det tycker du?

Den där gnagande känslan är fortfarande kvar. Jag förstår den inte. Vad vill den säga mig? Tittar lite på FB och inser att det finns mycket skit överallt och helst samlas den i en liten hög. Ovanpå varandra mest hela tiden. Jag vill inte vara med längre. Jag vill tillbaka till tiden B.T.A. När jag fortfarande tyckte om alla mina sidor och  var hel som person.

Hopplans hejsan

Men vad i hela herrans namn har hon på sig?
Tv 4 på fredagar. Skapar modehistoria, som vanligt.

Att vara ödmjuk

Livet och döden.

En farmor somnar in och en liten prins drar sitt först andetag.

Ett uppvaknande och insikt om hur nära det var gör mig ödmjuk och orolig på samma gång.

Jag tackar min lyckliga stjärna, och hennes, och vågar andas ut lite efter jag har fått höra hennes röst och hans lilla gny.

Jag läser blogg och tackar hans lyckliga stjärna, friskförklarad från sin elaka tumör.

Ödmjuk inför livet är jag.

Det är en bra dag idag.

Att älska fredagarIMORGON!
Äntligen fredag!


Jag njuter nära vän

Kvällen bjöd på två av mina bästa.
Först träning och sedan kvalité med Maraija.

Vi åt och pratade, men skrattade nog mest.
Hon har roliga historier den där Maraija.


Att vara oprofessionell


Jag har bytt gym. Jag fick ett erbjudande om flytt som lockade så jag sa upp mig till årsskiftet. Av olika anledningar tackade jag sedan nej till det erbjudna jobbet och under tiden hade jag även fått erbjudande från andra gym här i stan.

För att vara öppen och ärlig berättade jag det för platschefen som var väldigt professionell och tillmötesgående. Tänkte inte mer på det och några veckor senare pratar jag med koordinatorn och nämner samma sak, säker på att hon redan är informerad. Det var hon visst inte så hon blev arg, på mig. Hur tänkte hon då? Men arg blev hon, och både en och två grodor hoppade ur munnen på henne. Efter det samtalet ringde jag upp det nya stället och tackade ja till deras erbjudande. Innan detta samtal tvekade jag nämligen fortfarande. Inte så mycket kvar av ångesten efteråt.

Igår på jobbet får jag höra från en kollega att koordinatorn har pratat väldigt ofördelaktigt om mig till en medlem som frågat henne varför jag slutat. Kontentan var att jag ljög och inte var att lita på. Håhåjaja.

I dag ringde hon och jag valde att inte svara, jag har ett riktigt jobb serrú. Meddelandet lyssnade jag nyss av och där ber hon mig hoppa in på pass i helgen eftersom det har kört ihop sig med sjukdom och annat strul. Kan jag snälla ställa upp?

Whatevar shall I do?

"Hej, jag kan tyvärr inte i helgen."

Så kan det också gå.

Ett nytt livDet blev dramatiskt denna gång med men nu är han äntligen här.
En ny ögonsten.

All kärlek till mamman
och sonen.

Friskvård


Ikväll slåss jag.

Mot vem är oklart.


Att ha en tvåvägskommunikation

Jag har en underligt gnagande känsla.

Varför är det oftast bara jag som ringer?

Inte när det gäller mina prinsessor,
utan mina andra vänner som jag vill
ha nära.

Varför är det så?


-Hey, my name is Princess and I'm an showoholic

-Hi Princess!!!

Förutom The City, som är en spin-off av det största beroendet The Hills (I secretly want to be Lauren), som i sin tur är en spin-off av det första beroendet Laguna Beach säsong 1 (way back when) så har jag även dessa laster:

Brothers & Sisters (I want to be a part of that family)

One Tree Hill (I wish I had that life)
Och Lipstick Jungle
(I wish I had that career),
Life of Ryan
(love him),
Gossip Girl (ahh well whatever)
& 90210 (makes me feel young) 
och självklart SATC
(but of course).

Precis när jag trodde att jag
gått och blivit vuxen ligger jag här
i soffan och njuter av alla härliga
nya avsnitt.


Nu är det din tur.

Att vara beroende

Nytt år,
Nytt beroende:
The City
Air's mondays on Mtv.com
Att förstöra det redan sköra

Nu är det snart tre veckor sedan han ringde och tyckte sig ha rätten att döma ut mitt agerande utan att lyssna på varför jag skrev som jag gjorde. Han valde att bara lyssna på ena sidan och sedan ta ställning emot mig. Han sa att han inte tog någon ställning, men det jag hade sagt det var fel. Han trodde bättre sa han.

Ja, det gjorde jag med.

Jag trodde bättre om dig. Jag trodde att 12 år skulle betyda mer än någon jävla dubbelmoral som ger dig rätten att döma där du inte hör hemma. Jag trodde bättre om dig och att du faktiskt skulle bry dig om att frågan om hur jag ställt mig i sakfrågan och varför  i n n a n  du bestämde dig för att "inte ta sida". Jag trodde att du denna gång kunde stå upp för vår vänskap och vara verkligt neutral istället för att krypa ihop som ett ryggradslöst jävla bottenskrap och dansa efter idiotens pipa ännu en gång.

Jag trodde bättre om dig min vän.

Så God Jul, Gott nytt år, krya på dig och God fortsättning. Jag tackar för mig och hoppas att du inser vilka som är dina verkliga vänner såsom jag har gjort. Jag hoppas att det går snabbare än 12 år så du slipper få ditt hjärta krossat av en vän pga någonting som egentligen inte rör Er vänskap.

Det är gjort

Jag behöver inte råda längre.
Beslutet är taget och verkställt.

En djup suck andas ut och
önskan om inre frid infinner sig.

Tänker på dig lilla.

Välkommen onsdag


Och här sitter jag och jobbar arlset av mig.

Eller nej, det gör jag ju inte.

Men det kunde ha varit så.


Tack för maten

Jag skrev ett inlägg om att jag var trött på att laga mat. Det gav en rejäl jäkla payoff vill jag lova. Ikväll blev jag bjuden på köttgryta tills det stod ut genom öronen. Det var så fantasktiskt gott att jag önskade att jag var fett som en kossa. Tänk, då hade jag nog fått i mig hela kastrullen själv.

Nu var jag tvungen att dela med några andra, den ena tog jättemycket. Han hade varit iväg på match. Att stå vid sidan om är tydligen jättejobbigt med tanke på storleken på portionen efteråt. Själv hade jag tränat ett grymt hårt Crossfit-pass, så där hårt så man vill svimma när det är halva tiden kvar. Efteråt spyr man. Så hårt. Jag åt och åt. Först åt jag själv, sedan åt jag igen med det finaste sällskapet. Om jag ville skulle jag få en glass efteråt sa hon snällt men den åt han upp mitt framför näsan på mig. Kanske lika bra. Sen väntade jag in i det längsta med att gå hem. Strategin var att jag skulle bli hungrig igen och hinna äta en sista gång men det sket sig. Jag var proppmätt hela kvällen.

Ville egentligen bara säga tack fina du för maten. Jag precis kommit hem helt oantastad. Och nu är jag hungrig. Jag är nog allegrisk mot min lägenhet.

Trettondagen är äntligen över

Guuuu så skönt!! Jag är så himlans trött efter att ha firat att det är trettondagar sedan det var julafton! Vilken grej va? Ja' ba' va`?!? Har det redan gått tretton daaar!? Ä' de' sant?!? Men det måste vi ju fira! Massor. Så I did. Jag har firat hela dagen, nonstop. Sån är jag, en partytjej deluxe. Missar aldrig en chans att fira. Trettondagen tamejtusan. Vilket drag.

Guten morgen

Idag blir det lite pimpin'.
Förhoppningsvis grym träning
och sedan smarrig middag.

Det är okej att vara avundsjuk.

Puss!

Ibland behövs det ingen rubrik tycker jagJag är en klon. Håhåjaja.
Det kunde vara värre.
Jag kunde varit ful.


Att vara en bra kille (eller tjej)

Ärlig.
Så tycker jag.
Förstår inte varför killar sitter och ljuger sig blåa i ansiktet om hur bra dom är för att sedan gå ut och vara precis tvärtom.

Som mäklaren som satt hemma i min soffa och hummade medlidsamt när min vän berättade om hennes ex från helvetet. Höll min hand medan han gav henne lite kloka råd och sa åt henne att se upp för dumma pojkar. Han förstod sig inte på män som hela tiden var idioter gentemot tjejer. Han hade lärt sig sin läxa och numera tänkte han lite mer hur han själv ville bli behandlad och försökte leva efter det. Men gud vilket kap! Sen drog han hem en annan flicka framför min näsa. Efter att han bett mig gå hem till honom och vänta på honom där.

Eller han som vårdade och plåstrade om efter operationen, sa söta saker i örat och charmade både flickan såväl som vännerna. För att sedan gå ut och ragga upp lammkött på krogen, viska söta saker i öronen på nästa, leta hotellrum för en natt och sedan inte förstå den första flickans sårade känslor. -Jag trodde vi var på samma nivå. Ja så hade det kanske kunnat vara om han inte viskat alla fina ord för att få flickan att tro att det var något mer.

Företagsmannen som trots sin ålder fortfarande inte kan skilja på vänner och flickvänner och tycker att alla nya bekantskaper är nya erövringar. Bara för att se om han fortfarande kan få det han vill ha, om det skulle vara så att flickvännen är för mycket mellanmjölk och han vill ha magi. Han som messar andra tjejer från semestern med flickvännen, åker hem till ex och gråter ut, ligger i soffor och smeker under kläder och pillar i hår och pratar gemensam framtid och "tänk om".

Varför allt jobb att  försöka framställa sig som någon annan än den man egentligen är? Varför ljuga om vad man egentligen vill och vad man egentligen är ute efter? Varför inte bara var ärlig. Då vet alla som vill hoppa på tåget vart det ska och kan välja att kliva av vid en tidigare station om resemålet inte lockar längre. Och det finns många som vill åka tåg, överallt.

När blev det mer vanligt att jag som tjej antar att en ny man är ett gigantiskt rövhål som alla andra, istället för att tro att han faktiskt är ärlig när han säger fina ord och fyller mina tankar med rosa drömmar? Kanske när ärligheten glömdes bort och respekten ersattes av sköt-dig-själv-och-skit-i-andra-mentalieten.


Har du hört den förut?


Gigantic Asshole:
- Om någon frågar så kan du väl säga att vi bara är vänner?


.


Att vara schitzofren


Jag älskar att laga mat!
Jag är så bra bra bra på det.
Fantastisk lax ikväll på L-berget.Att vara singel

Det här med mat. Jag är trött på den eviga jakten på mat. Ja, jag jagar min mat varje dag. Det är väldigt tröttsamt let me tell you. Jag är trött  på att köpa råvaror, trött på att laga den själv, äta den själv och sedan efteråt diska disken själv. Allt är blir mycket lättare om man är två. En god vän eller en partner eller tom en mamma är bättre än att äta själv.

Jag vill ha någon att bjuda på mat. Nu. Ingen verkar vilja bli bjuden, inte ens mamma. Alla har sitt eget att stå i och sen är det afton (yeay) och då ska det ivägs hit och träffas dit och "nej, ikväll passar inte, vi är redan bokade". Vad hände med spontaniteten? Carpe diem helluuuu? För det vet ju alla att singlar är bäst på spontanitet, man kan göra precis vad som helst när som helst. Freedom liksom!! Jag var bra på det förut. Nu är jag lika dålig på det som en annan tråkig Svensson eftersom det inte finns någon att vara spontan med. Ja så är det verkligen. Inte mitt fel alltså. Det är det aldrig för övrigt.

Så nu ligger jag i soffan och är hungrig. Det river lite i magen och blodsockret närmar sig en farligt låg nivå men det skiter jag i. Jag kanske ska dra en pava vin på tom mage och sedan gå ut och så klackarna i taket och skratta åt alla loosers som sitter hemma och planerar. Bara för att det är sånt man gör som singel, har  jag hört.


 


Välkommen måndag


År 2009 tror jag nästan att måndagar kommer bli favoritdag.

Det här känns så bra och så rätt för mig.

Kvällspass av den bästa sort,

men just idag

lunchpass.Välkommen måndag,

finally!

Voíla! Du kan kalla mig hacker

 

Nu har jag lekt färdigt med kodmallarna för ikväll.
Dax att jobba lite inför imorgon.
Mental föreberedelse för premiären
och sedan en halvdag på jobbet.

Att bli glad för det lilla

Hittade precis ett nytt avsnitt av en av min favoritserier, Lipstick Jungle. Tänkte låna den av några tusen andra användare och sedan lämna tillbaka den precis som jag hittade den, lovar.

Nu till varför jag blir glad.I give you Kirby. Behöver jag säga mer? Nej, jag tror det var klappat och klart så. Första säsongen av Lipstick Jungle visas på 3:an i vår. Själv är jag ljusår före.


Har du hört den förut?


Gigantic Asshole: -Jag har aldrig gjort så här förut, du är den första...

Har ingen bra rubrik på det här inlägget

Sprang på två korvar idag. Har inte bestämt vilken kategori de tillhör än.

Den ena är från länge sen, från när jag fortfarande var på rätt sida 25 (önsketänktande). Någon varnade mig och kallade honom stora stygga vargen. Jag stirrade rädslan stint i ögonen och vann, ryckte på axlarna och döpte om honom till lilla rädda kaninen. Eller nej, det gjorde jag inte men så här i efterhand låter det bättre tycker jag. Det här är ju min sanning när allt kommer omkring. Fast nu kanske det stämmer, han såg lite rädd ut stackarn och mummlade hej och trevligt att träffas och hejochhå.

Den andra är så spännande just eftersom han är allt jag inte vill ha men inte kan sluta sukta efter. Det oåtkomliga är spännande och samtidigt säkert. Säkert eftersom jag inte kommer att få mitt hjärta krossat (önsketänkande?) då jag har en väldigt ärlig bild av honom och vad vi har. Jag höjer inte på ögonbrynen eller låter magen knipa ihop när jag ser honom dricka kaffe med en annan kvinna mer i hans ålder. På ett sätt är det lite uppfriskande, att vara helt ärlig från början, från båda håll. Att vänta på oväntade besök kan vara väldigt spännande när det inte händer så mycket annat runt om just nu. Det ger ett litet svagt pirr, som jag har saknat.

Vi får se. Jag hetsar inte upp mig i onödan, och verkligen inte efter en dag som denna.

Ljuvliga vinterdag

Jag har krypit upp i soffan efter ett varmt bad. Som vanligt då skulle vissa säga. Här ligger jag och njuter av en mör kropp med ömma ben och stel rygg. Jag har haft en fantastisk dag ute på Mälarisen men två av mina finaste. Halleluja och hoodeladi hoodeladi hoppsan vilken dag. Avverkade 16 000 steg och mumsade sedan glatt i mig en portion pasta/köttfärssås, två våfflor med sylt och grädde och slutligen kaffe med en liten tobleronebit.

Ja, jag äter som en häst och jag bajsar hallon två gånger om dagen (inte i samma mängd som en häst). Så.

Att njuta av det bästa

Det här var min dag.
Ljuvlig.Daddy, daddy cool

Undrar om det här är så bra egentligen?

Just nu är det dock väldigt bra i min mage, mindre ångestkänslor än när jag vaknade. Då fanns den patetiska känslan av att jag inte hade någonting att ens kliva upp ur sängen för.

Hur tänkte jag då? Känslan är iaf inte kvar längre.

Jag har ju faktiskt allt, i rätt pespektiv.

När man tror att man ska få oväntat besök...


är man jävligt effektiv.


Att ge rätt råd

Jag har en vän som är gravid.
Hon grät när hon fick beskedet.
Inte av lycka. Snarare av förtvivlan,
chock och ångest.

Nu har hon ett val framför sig,
och hon frågar mig om råd.

Jag vet inte hur jag ska råda henne.
Jag vet inte vad som är rätt och fel.
Men jag har en känsla, om att inget
barn förtjänar att vara oönskat.

Alla barn förtjänar kärleksfulla
föräldrar, inte nödvändigtvis biologiska.
Föräldrar som har trygghet, stabilitet,
ekonomiska- och mognads-
mässiga förutsättningar. 

Ett barn ska inte ses på som en olycka.
Ett barn  ä r  aldrig en olycka.  Ett barn
ska vara obegränsad lycka, aldrig sinande
glädje och ett fantastiskt mirakel.
Varje gång.

Men vad vet jag?


Att älska Top Gun

Förutom beachvolleybollscenen där Maverick, Slider och Iceman flexar sina sexpack finns det fler anledningar att älska Top Gun. Oförglömliga repliker som denna:

-I'm not gonna blow sunshine up your ass


Nej, just det. Inte jag heller.


Under ytan

Jag drömmer mycket just nu.
Verbala slagsmål varvas med fysika
käftsmällar åt höger och vänster. 

Speciellt bröder har varit illa ute,
både min egen men även andras.


Hur dumma kan pojkar egentligen vara?


Jag kan ha hittat världens mest patetiska hemsida. Patetisk på så många nivåer. Du läser vad det är för skit  här
Allvarligt och hujedamej?! Hur dumma och lättlurade är pojkar egentligen? För det kan väl bara vara pojkar som går på den här skiten. Här betalas det pengar, tusentals kronor, för att utvecklas i läran om "ett attraktivt beteende och förstå hur kvinnor fungerar". Och det är inte lite pengar heller som dessa vetgiriga pojkarna betalar, det är massa tusentals kronor.

Jag skrattade gott när jag läste om deras intensivhelg. En lång uppsats om vad de kommer att göra på kursen. Jag har en kortare sammanfattning: Vi är panka och kåta, du är dum och har cash, kom så horar vi lite. Vi är dina pimpar och du är vår torsk. Vi garanterar att du får ligga, och om du är för dum och ful så du misslyckas får du pengarna tillbaka. Guaranteed!

Det blir lite mer ärligt så. På tal om ärlighet, läs deras presentationer om sina "intruktörer". Dom har alla genomgått professionell utbildning i föreläsningsteknik. Bara en sån sak. Jag ska önska mig deras dvd-material när jag fyller år.

Har du hört den förut?Gigantic asshole: - "Om du går ner tre kilo så kan vi ha sex. Du måste ha något att kämpa för."


Att vara singel


Ja, jag ligger själv i soffan en fredagkväll.


Svårt det här med Prinskorvar, det är så mycket som skall stämma..

En rolig sak från Parlamentet var det här med Kungahuset och det fakum att HKH Vicktoria fortfarande inte är gift. Den enda familjen i Sverige vars  e n d a  uppgift är att föröka sig, och vad gör dom? Väntar på den rätta?

But why, undrar jag?!? Vet hon inte hur lång tid det kan ta att hitta honom? Hon har ju en som inte verkar helt tappad bakom en vagn som liten, en som faktiskt kan vara den vassaste  kniven i lådan. Varför gifter hon sig inte?  Har HM Konungen något att invända? En man som själv valde en flicka av folket, ett helt annat folk tom. Hon som fortfarande inte kan prata svenska bättre än Ali i Botkyrka som bott i Sverige i 9 månader. Hon har uppenbarligen svåra inlärningsproblem med grammatik, vilket är pimsamt för henne. Har han något att invända? Nej, skulle inte tro det va.

Men vad kan det då vara?

Enligt Björn (min pojkvän) som duschat med Daniel på hans gym så är det för att Daniel inte har nått att komma med när det gäller storleken.

Att vara rolig (nej, inte jag)

Var det någon mer än jag som såg Parlamentets 10års jubileim igår?

Va? Va? Var det det? Det måste det ha varit men om du missade det rekommenderar jag dig att spela in reprisen, köpa dvd utgåvan och googla på youtube och hejochhå. Sveriges humorelit as we know it och två för mig ojämna lag.  Jag menar, hur jämnt blir det om man har Björn Gustavsson (min pojkvän) och Henrik Schyffert (mitt ex) i samma lag, tillsammans med Helge Skog (min morfar) och Sisela Kyle (stavningpunkthur?), hon Petra och sen han den där från Killing-gänget Johan någonting.
 
På andra sidan stod iofs Henrik Hjelt och Robert Gustavsson men vad f-n gör det? Dom sitter i samma båt som ankaret Annica Lantz och någon liten utländsk kille som jag inte ens kommer ihåg namnet på, typ Faid, Said, Daid, Dodo eller nått (no offence, jag är själv inte vit som snö) och en annan kille som var så osynlig så jag kommer inte ens ihåg vilken färg han hade på håret. Vi säger brunt. Han. Ni fattar va? Ingen match.

Nu till the cliffhänger.

Vilket lag vann? 
 

Att snooza

Jag har snoozat i 1 timme och 30 minuter.
Tanken var god när klockan ringde 8.30.

Nu blir det snabbfrukost och sedan
en snabb promenad till gymmet.

Jag ska träna, det är ju januari. Så det
blir väl jag och de odicipinerade nyårs-
rekryterna som ses där nere.

Hepp!


Att tänka snällt

Under hela dagen har jag sagt till den som frågat att jag ska jobba imorgon. Just nu känns det inte alls så. Jag är ledig men tänkte gå till jobbet iaf för att vara snäll mot mina kollegor och mot min egen plånbok. Tänkte. Tänkte. Tänkte.

Tänker?

                  Högst otroligt.Att ha föräldrarnas välsignelse

Jag ligger i soffan och funderar på livet. Eller mer över mina föräldrar och deras inställning till mitt civilstånd evig singel. 

Min bror och hans fru  tänkte komma hem nu i somras och gifta sig här i Sverige. Han har bott utomlands i 11 år och hade äntligen träffat rätt...Anyway, det skulle bli billigare att flyga över hennes familj hit till Sverige än att flyga över vår släkt till USA, så var tanken iaf, men sedan var det tydligen tvärtom. Så vi flög dit. Men det var inte det jag skulle berätta om. Det var vad mamma och pappa hade för åsikter om mig och mina eventuella framtida planer på giftemål.

När vi fortfarande var inställda på att ha böllopet här tittade vi runt på lite kyrkor och det var efter en sådan utflykt som jag fick veta vad mina föräldrar trodde om mig. Som vanligt körde mamma som en kratta och (som vanligt) minst 10 km under hastighetsbegränsningarna medans pappa satt i baksätet och ojade och drog efter andan. Pappa hade fantasier om att vi var miljonärer och skulle betala ett palats en hel veckan, ja det hela fick lite orealistiska proportioner. 

Samtalet kom in på pengar och bröllop och jag frågade om de har tänkt att bidra något till bröllopet, om de har haft de i åtanke tidigare i livet och sparat. Bidra skulle dom göra, men sparat? Det hade dom tydligen inte, mamma tyckte det var onödigt att spara till nått som man inte visste skulle inträffa och pappa sa att om man skulle gå efter etikett så var det ju brudens familj som skulle stå för bröllopet. (Därav storslagna planer?) Jaha? Så kom jag osökt in på frågan om dom hade sparat något till mitt bröllop? 

-Va?! Ska du gifta dig? När då? frågade dom i kör...

Meh! Jag vet inte  n ä r  ännu men inom 10 år kanske (hoppas). Jo jag vill gifta mig, och ja, jag vill ha ett bröllop med en fest med familj, vänner och släktingar. Jag vill inte ha en borgelig liten skitvigsel i smyg eller avge löften på Arlanda och sen dra iväg. Detta var enligt päronen annars bra och vanliga alternativ. Diskussionen fortsätte medans mammas bilkörning blev alltmer skämmande och pappas kippande efter luft där bak blev allt ljudligare. Hade de inte redan varit skilda hade ansökan skickats in dagen efter helvetesfärden. 

Vi stannade på en mack  när vi kom in till stan. Jag lånade lite pengar av mamma och gick in på macken och köpte chips till kvällen. När jag kom tillbaka med växeln, 54 kronor, säger mamma:
- "Du får nog betala tillbaka pengarna så fort du kan, jag måste spara pengar till ditt bröllop!"

Nu ligger jag som sagt i soffan och inser att jag nog kommer få betala för mitt bröllop själv, om jag ens kommer få något överhuvudtaget, det är tydligen en högoddsare för mina föräldrar iaf...Ha! Ska allt visa dom!


Jakten har börjat, 10 år börjar NU!

Årets första dag

Vad gör man?

Tittar på tv såklart.

Tittade traditionsbundet på Ivanhoe tidigare idag, eller som en gammal kompis kallade honom; Ivan Hoe.

Nu ikväll har jag slötittat på Victorias Secrets fashionshow. I år faktiskt utan att spy. Heidi Klum var med såklart, som vanligt. Däremot hade hennes hubby Seal blivit förvisad till publiken. Halleluja. Bra drag av producenterna. Dom fick antagligen så mycket skit förra året när paret var på scenen tillsammans. Han sjöng och hon trippade runt, så där äckligt kära...Blä! Hulkar lite nu med känner jag. Som tur är hade Seal en extremt kort underkropp och gick som en handikappad anka så det blev inte alltför sliskigt perfekt. Därav dumpad detta år och ersatt av Usher.

Hann även kasta några blickar på slutet av Sing-a-long och reflekterade över Rene Nybergs bröst, dom sitter väldigt långt ner på hennes överkropp. Alltid något att dra på smilbanden så här den första dagen på året.

Och för den som inte visste det så är popcorn också mat. Så det så.

Nu jävlar...

Jag har nu skapat mig ett konto på Betapet.se.
Jag har hört att det inte går att fuska där.

Gott nytt år

Om resten av året kan fortsätta vara
lika ljuvligt som denna kväll och tidiga
morgon har varit så kan jag dö lycklig.

Äntligen har jag fått stryk i Alfapet av en fuskande 13-åring.

Halleluja. RSS 2.0