Att vara en blåsfisk

Det här med konventet nästa helg.
Hittade denna presentation av mig själv på hemsida. Den var väldigt fin. Undrar vem som skrev den?

"Hon började instruera i boxning 2002 och har sedan dess även lic. utbildningar i Core och Les Mills-programmen Body Combat och Body Pump. Hon är även utbildad Folkhälsovetare och ser sitt intruerande som ett utmärkt komplement till den helhetssyn på hälsa som finns inom folkhälsovetenskapen. Hennes boxpass har ett pedagogiskt upplägg med fokus på teknik, samspel med deltagarna och stenhård träning. Enkla basövningar utvecklas till mer avancerade för den som vill utamana sig själv. Hennes pass är populära och mycket uppskattade pga av hennes starka energi, träningsglädje och förmåga att se varje deltagare. Genom att utmana sig själv med hårt arbete och glimten i ögat blir varje pass en ny möjlighet att inspirera och lyfta människor till en högre nivå än de trodde var möjligt. Hon är en uppskattad gästinstruktör på anläggningar runtom i Mälardalen och blev under 2008 uttagen som en av sveriges bästa instruktörer inom de Les Millspass hon instruerar i."

Jomen tjena mittbena! Hur i hela helvete skall jag kunna leva upp till det där?!?!? Pedagogisk??! Ny möjlighet att inspirera!? Håhåjaja. Undrar hur många som förväntar sig världens bästa pass efter att ha läst detta?

Eller så kanske dom inser att en person som blir presenterad på detta vis har ett enormt stort behov av att slå på sin egen trumma. Hua! Jag blir lite äcklad nu.

Yacki.

Min prestationsångest ligger nu på + 2914


Det här har andra sagt:
Så här sa: Joanna

oj vilket presentation - men DU är grym tjejen!

2009-03-06 @ 23:01:05
URL: http://joannaofsweden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Ska jag komma ihåg dig?

E-post: (publiceras ej)

Din blogg kan du länka till här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0