Förberedelser

Jag ska åka till Ööööörebroooe imorgon och presentera box på något konvent där. Jag tänker mig att jag måste vara überläcker och fit som tusan tills dess. På dagens agenda står alltså boxning med fokus ben i 75 minuter, sedan äter jag (but of course, jag är inte helt pantad) en slimmad sallad med bara räkor, kalkon och keso och kidneybönor (och isbergssallad, gurka, tomat, paprika, champinjoner och majs). Sedan ställer jag mig framför spegeln i salen och tränar nya pumpen fram tills kl 17.00, med vikter. Om och om igen. But(t) of course. Sedan går jag hem och planerar mitt pass tills imorgon och skuggboxas hemma, prövar ut lite combos och styrkeövningar. För att få den autentiska känslan så sätter jag på mig löpardojjorna och drar på mig min gråa träningsoverall med luva på tröjan. Jag har en stund innan ätit lite tonfisk direkt ur en konservburk och sköljt ner det med två råa ägg. Jag ger mig ut och springer med luva nerdragen över pannan, längs järnvägen, längs vattnet och upp för de många trapporna framför stadshuset. Däruppe på toppen av trapporna, helt slut är jag  nu, där gör jag segertecknet och sträcker händerna upp mot den svarta himlen samtidigt som jag skriker ut: AAAaaaaaiiiidddrriiiaaaaannneeeeeeeee!! Eller kanske: Ööööörreeeeebbrrrrrroooooooooouuuuuueeeee!! Det sista har jag inte riktigt bestämt mig för än. Det får bli lite stunden som avgör tycker jag.

Sen tar jag en taxi hem och väntar på att fettförbränningen ska göra sitt under natten och imorgon vaknar jag en storlek mindre och måste ha skärp för att byxorna skall sitta kvar på mina nu slanka höfter. Tadaa.  And that's how you do it.

Det här har andra sagt:
Så här sa: Joanna

Känns ju inte som det sundaste, but....=) Själv har jag två timmars spinning imorgon och har inte klassen klar - och dessutom en begynnande förkylning. Very nice - NOT!!

2009-03-14 @ 17:41:42
URL: http://joannaofsweden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Ska jag komma ihåg dig?

E-post: (publiceras ej)

Din blogg kan du länka till här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0